Τετάρτη, 13 Μαΐου 2009

Γιατί τόσος θυμός για την ακύρωση της συναυλίας των DEPECHE MODE;

Η ασθένεια του Gaham, αν όντως είναι υπαρκτή, είναι απόλυτα σεβαστή και ας ευχηθούμε να επανέλθει πάλι στα ίσα του. Αυτό που πραγματικά μας απασχολεί, αλλά ανακατεύεται με πολλές ατέλειες της χθεσινής διοργάνωσης και γίνεται υπερβολικός θυμός, είναι η ΚΑΤΑΡΧΗΝ ΥΠΟΚΡΙΤΙΚΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΩΝ ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΩΝ ΠΟΥ ΑΝΤΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΕΤΟΙΜΟ ΕΝΑ ΠΛΑΝΟ ΕΞΟΔΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΜΕ ΣΑΦΕΙΣ ΟΡΟΥΣ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗΣ (και εδώ το θεσμικό πλαίσιο πρέπει να αλλάξει) ΜΑΣ ΚΟΡΟΙΔΕΥΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΥΠΑΡΚΤΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Η ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΣΗΜΕΡΑ. Αυτό λοιπόν, με το που το ακούει κανείς αρχίζει αμέσως να υποψιάζεται οτι κάποιοι πάνε να καλύψουν το πραγματικό αποτέλεσμα που γεννά το γεγονός της ακύρωσης, τη χρηματική αποζημίωση με καθαρούς όρους. Νομίζω οτι το κοινό έχει αποδείξει οτι είναι πολιτισμένο, ας το αποδείξουν και οι διοργανωτές αλλά και οι νομοθέτες μιας και μιλάμε για μια (αν τελικά δεν υπάρξει χρηματική αποζημίωση δλδ επιστροφή χρημάτων) αποτυχία της αγοράς με συνέπειες στον καταναλωτή.
Ας ελπίσουμε οτι η πρόβλεψη για εξαργύρωση των εισιτηρίων σε περίπτωση ακύρωσης της συναυλίας θα εκτελεστεί ΕΞ''ΟΛΟΚΛΗΡΟΥ και όχι μειωμένη κατά το αντίστοιχο αντίτιμο της εμφάνισης των 2 support group.
Η εμπειρία μου απο την "απόσυρση" των White Stripes και την αποζημίωση σε είδος (πάτε Kaiser Chiefs με μειωμένο εισητήριο) με καθυστέρηση 1,5 χρόνου, δε με αφήνει αισιόδοξο.
Να συμπληρώσω οτι οι ατέλειες της χθεσινής βραδιάς περιλαμβάνουν 1)το απίστευτο στριμωξίδι προς την έξοδο με κλειστές τις μπάρες και με ένα κοινό καθόλα πολιτισμένο που ασκήθηκε στην υπερπήδηση εμποδίων, 2) το παρκάρισμα αυτοκινήτων μπροστά απο την είσοδο που σε κάνει να αναρωτιέσαι ποιος ο λόγος παρουσίας της αστυνομίας 3) το κλείσιμο των φωτών που δυσχέρυνε την κίνηση του κόσμου και των αυτοκινήτων 4) την συνέχιση της προπώλησης εισιτηρίων ακόμα και μετά τις 9.00

3 σχόλια:

 1. αρπαχτή ήταν χαχαχαχχαχαχαχαχα
  η λύση είναι μία για όσους ακόμα τουλάχιστον τρέχουν σε συναυλίες. Μποϋκοτάζ !!!! θα το πάρουν το μάθημα τους

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. εντάξει,μην υπερβάλλουμε, δεν έφταιγε η εταιρία διοργάνωσης αν και τσαντιστήκαμε με την ανακοίνωση που και πάλι ο εκπρόσωπος του γκρουπ την έκανε. Το τερα βαιμπ είναι υπέρποχος χώρος, τέλος!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. crassdivision, γιατί δεν μπορούμε να δούμε το προφίλ σου? Θα ξαναπροσπαθήσω.

  ΑπάντησηΔιαγραφή