Πέμπτη, 2 Ιουνίου 2011

Arctics

O νέος αγαπημένος σου δίσκος είναι εκείνος που δε σε νοιάζει για τα τραγούδια όσο σε ενδιαφέρει να αφήνει ένα ψίθυρο μέσα από τα αυτιά σου, τέτοιον που να θες να τον τραγουδάς όταν περπατάς μόνος στους δρόμους της πόλης. Ο αγαπημένος αυτός δίσκος ηχεί από την αρχή μέχρι το τέλος ίδιος και είσαι σίγουρος ότι τον έχεις ξανακούσει πολλές φορές στο παρελθόν αλλά εσύ τώρα τον θες σερβιρισμένο έτσι όπως τον ακούς αυτή την στιγμή.
Ο δίσκος αυτός που αγαπάς τώρα και ίσως για πολύ ή και για λίγο ακόμα κουβαλά τις μέρες που παιρνούν και σε ταξιδεύει σαν άνεμος το καραβάκι στο νερό. Κυλά ομαλά και σταθερά και με την απλότητά του σε κατακτά σιγά σιγά χωρίς να το πολυκαταλάβεις και σε ρωτάει "Είσαι έτοιμος για παιχνίδι;"
Του ανοίγεις την αγκαλιά της καρδιάς σου σα να ναι η χιλιοστή σου γκόμενα και τον καψουρεύεσαι ή έτσι νομίζεις. Αύριο μπορεί να ξενερώσεις και να αναρωτηθείς τι του βρήκες. Σήμερα όμως θα παίξεις χωρίς αναστολές. Γιατί κυκλοφόρησε ο καινούριος αγαπημένος σου δίσκος και πρέπει να τρέξεις να τον ευχαριστηθείς πριν χάσει τη λάμψη του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου