Τετάρτη, 26 Αυγούστου 2009

Ας κάνουμε και φέτος κανά παρτάκι

Το Σάββατο που μας έρχεται ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΑΡΤΥ, που αλλού, στο πολυαγαπημένο μας χίπικο σπιτάκι στην παραλία Κάτω Αχαϊας. Πάρτε τους φίλους σας και ελάτε να διασκεδάσουμε όπως κάνουμε κάθε καλοκαίρι στο ίδιο πάντα μέρος. Φέτος αναμένεται να γίνει ΧΑΜΟΣ γι'αυτό κουβαλείστε μαζί σας και κανά ποτάκι. Όποιος ήρθε στα προηγούμενά μας πάρτυ ξέρει καλά τι έχει συμβεί. Όποιος δεν ήρθε να ακολουθήσει πινακίδες για ΠΑΡΑΛΙΑ ΚΑΤΩ ΑΧΑΙΑΣ και όταν δει την ΟΔΟ ΔΡΟΣΙΑΣ να αφήσει το αυτοκίνητό του στον παραλιακό δρόμο και να ανηφορήσει περπατώντας.Σας περιμένουμε όλους, αρκεί να είστε κεφάτοι,εραστές του καλοκαιριού και διακριτικα πεσηματίες. Για περισσότερες πληροφορίες τηλ. 6973015762 6973015762

Πέμπτη, 20 Αυγούστου 2009

Πότε θα έρθει νέα πνοή στη ψυχή και τα όνειρα; Πως γίνομαι κι εγώ μεγαλομένος στα μέτρα τους...Πότε μια νέα μουσική θα αναστήσει τα νεκρά κύτταρα της αγχώδους σκέψης του να ζεις σε αυτό το νεοελληνικό ανασφαλές επαγγελματικό τριπάκι; Πόσο ανυπόφορη είναι η σκέψη ότι μεγαλώνω και γι'αυτό αφήνω τις ροκ μουσικές ακροάσεις αλλά και πόσο ανακουφιστική είναι όταν συνειδητοποιώ ότι η σιωπή είναι υγεία. Έτσι κι αλλιώς λέω η ροκ σαν ιδέα και σαν μουσική έχει καταντήσει τόσο μέτρια. Μέχρι τώρα κάθε τόσο εμφανιζόταν ένας δίσκος, ροκ ή μη, να μας συναπάρει όλους μαζί, να νιωσουμε ομάδα, να αναγνωριστούμε όχι ως εκείνοι που ξεχωρίζουν απο τους άλλους (τα πάθη του indie) αλλά εκείνοι που απολαμβάνουν να αναγνωρίζουν τον εαυτό τους στους άλλους. Οι καιροί της αλληλεγγύης έχουν βέβαια παρέλθει ανεπιστρεπτί (αν ποτέ υπήρξαν).
Ας μη τα ρίχνουμε και όλα στους κοινωνικούς καιρούς. Είναι και ο ήλιος που μας παρασύρει στην εμπειρία του καλοκαιριού και όχι στις μοναχικές ακροάσεις. Ας ευχηθώ 'οτι μέχρι το τέλος της χρονιάς θα ακούσουμε αυτό τον δίσκο.

Κυριακή, 16 Αυγούστου 2009